Het opbergen van alle toiletartikelen van je huishouden kan soms een lastige klus zijn in een kleine badkamer. Een badkamer wordt gemakkelijk overspoeld door flessen douchegel, tandenborstels en handdoeken. Zonder de juiste opslag kan je badkamer snel rommelig en slordig worden. Gelukkig zijn er veel opties om optimaal gebruik te maken van de opslagruimte in de badkamer. Met deze drie tips kun je binnen een paar uur een groot verschil maken.

Gebruik haken, rails en ringen

Voeg haken, rails of ringen toe aan de achterkant van de deur of andere meubels. Zo kun je allerlei dingen verbergen: badjassen, pyjama’s en zelfs enkele toiletartikelen in een hangende waszak. Zelfklevende haken kunnen aan de binnenkant van kasten worden toegevoegd om je washandjes of make-uptassen op te bergen. Of als je je creatief voelt, kun je je eigen haakrail maken – een geweldige optie voor badjassen en handdoeken.

Plaats planken

Een beetje creatief worden met je opbergmogelijkheden kan leiden tot een echte creatieve opslagoplossing. Heb je een aan de muur gemonteerde wastafel? Overweeg dan om zwevende planken eronder of ernaast toe te voegen. En als je opslagruimte wilt die niet meteen zichtbaar is, kun je planken boven de deur plaatsen – gasten zien het alleen als ze naar boven kijken in de badkamer. Planken zijn een zeer flexibele optie voor jouw Modern bathroom.

Kies een gespiegelde kast

Om de kleinste kamer in jouw huis groter te laten lijken, bieden badkamerspiegels ook waardevolle opslagruimte. Kies een spiegelkast in plaats van een normale spiegel en verberg medicijnen, make-up en meer aan de binnenkant. Naast de traditionele modellen met enkele deur, zijn kastdeuren met dubbele deur ideaal voor mensen met dat beetje meer ruimte op de muur. Maak gebruik van een vrije werkbladruimte met een kaptafelspiegel met ingebouwde laden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *