Het inrichten van je nieuwe huis is beslist leuker dan het instellen van beveiligingsmaatregelen. Maar inbrekers slaan vaker toe dan je denkt, dus thuisbeveiliging moet een topprioriteit zijn. Om je te helpen weer bezig te zijn met de leuke dingen, zijn hier eenvoudige dingen die je meteen zou moeten doen om je nieuwe huis te beveiligen.

bewakingscamera's

1.    Beveilig de deuren

Om veiligheid in je huis te verzekeren is het goed om je deuren te controleren. 34% van de inbrekers komt namelijk gewoon via de voordeur binnen. Inspecteer al uw buitendeuren om ervoor te zorgen dat de deurkozijnen sterk zijn, de scharnieren beschermd zijn en – als uw deur een post heeft slot – dat iemand er niet doorheen kan om de deur te ontgrendelen. Hier zijn de snelle versterkingen die we aanbevelen om u te helpen deze essentiële toegangswegen te versterken.

 • Installeer een nachtslot
 • Voeg een slotplaat toe
 • Upgrade naar slimme sloten
 • Verbeter de beveiliging met een videobel

2.    Verlicht je tuin

Vandalen, inbrekers en andere criminelen houden er niet van om in de schijnwerpers te staan. Houd slechte mensen op afstand met voldoende buitenverlichting. Plaats lampen rond je voor- en achtertuinen, langs paden en in de buurt van de garage. Niet alleen maak je indringers schichtig, je zult ook het risico van struikelen verminderen als je de trap op gaat. Maak uw buitenverlichting met deze tips nog effectiever:

 • Gebruik beweging geactiveerde lichten
 • Bespaar energie met lampen op zonne-energie
 • Zet buitenverlichting op een timer

3.    Voeg beveiligingscamera’s toe

Beveiligingscamera’s is dé thuisbeveiliging oplossing die zowel een afschrikmiddel is als een middel is om gerechtigheid te krijgen. U kunt bewakingscamera’s krijgen die deel uitmaken van een compleet huisbeveiligingssysteem, of u kunt camera’s gebruiken die op zichzelf werken. Welke manier je ook gaat, we raden je aan een beveiligingscamera te gebruiken met een mobiele app, zodat je het beeldmateriaal in realtime kunt bekijken en opslaan als je ooit naar de politie moet gaan. Dit zijn andere belangrijke functies:

 • Bewegingsdetectie
 • Nachtzicht
 • Wifi-mogelijkheid
 • Weerbestendige behuizing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *